Støtte til dine pasienter
og deg selv

Hva kan et solid pasientstøtteprogram bety for overholdelse og behandlingsresultater?

I tillegg til Mysimba, en tablettbehandling for fedme, tilbyr Navamedic et spesialutviklet pasientstøtteprogram, MyControl Support.

MyControl Support er et gratis støtteprogram for pasienter som trenger å gå ned i vekt. Programmet er ment å hjelpe pasienten med livsstilsendringer gjennom å inspirere til nye vaner, og støtte til å beholde dem over tid.

I et ‘Start Kit’ finnes grunnleggende informasjon om hvordan sykdommen fungerer, og hva som kan påvirke dens utvikling. Der finnes også støtte for adferdsendring samt råd om kosthold og fysisk aktivitet. Programmet inneholder i tillegg et verktøy for hjelp til adferdsendring – Habit Tracker.

Hver uke får pasienten en SMS med henvisning til et nyhetsbrev. Vi håper at vi gjennom nyhetsbrevene vil kunne bidra med støtte til en sunn livsstil. Utgangspunktet i alle nyhetsbrev er at alle har ulike forutsetninger. Nyhetsbrevene finnes også tilgjengelig på MyControl Support, der de ukesvis låses opp for lesing. I brevet får pasienten mer informasjon om fedme, og litt bakgrunn til hvorfor WHO klassifiserer det som en sykdom.

Pasienten får også tilgang til et digitalt verktøy i mobiltelefonen der de kan følge sine suksesser og motta motivasjonstips og påminnelser via tekstmelding.

MyControl Support har også som mål å legge til rette for helsevesenets muligheter for å sikre resultater og etterlevelse av behandlingen med Mysimba, samt å øke kunnskapen om legemiddelets muligheter.

Hvis du har pasienter som trenger støtte for å gå ned i vekt, kan du tilby programmet direkte på mycontrolsupport.no.

Tips og råd til pasienten

På medisininstruksjoner.no finner du og dine pasienter brukerinformasjon, en funksjon for å beregne pasientens sannsynlige vekttap under behandling med Mysimba, og en film med tips og råd.

>> Medisininstruksjoner.no

>> Vil du vite mer om Mysimba og de behandlingsverktøy vi kan tilby, kontakt oss gjerne

Gå ikke glipp av noen nyheter!

Gå inn på lenken nedenfor og fyll inn dine personopplysninger, så kommer vi til å holde deg oppdatert med nyheter innen fedme, kommende web forelesninger, samt nyheter om Mysimba og våre andre legemidler.

>> Hold meg oppdatert!